Home / Info / Links
  Links

www.jebesteadviseur.nl
Omdat er een groot verschil tussen advies en adviseren.

www.deltalloyd.nl.mkb
Voor ondernemers heeft Delta Lloyd een gratis risicoscan ontwikkeld waar ondernemer kunnen inventariseren welke risico's er worden gelopen.

www.erkendhypotheekadviseur.nl
Op ons kantoor is een erkend hypotheek adviseur werkzaam. Op de site van Stichting Erkend Hypotheekadviseur vindt u veel informatie over hypotheken.

www.3xkloppen.nl
Website van de Nederlandse Vereniging van Bank over veilig internetbankieren.

www.monuta.nl/opzegdienst
Na het laatste afscheid komen de nabestaanden vaak al te nadrukkelijk weer terug in de realiteit. Een hele papierwinkel moet worden weggewerkt. Abonnementen opzeggen. Briefjes en kopieŽn naar soms wel tientallen instanties. Tijdrovend en kostbaar in een periode waar rouwen eigenlijk voorrang zou moeten hebben. Om de reden is de opzegdienst geintroduceerd.

www.nhg.nl
Als u een hypotheek sluit met Nationale Hypotheek Garantie biedt dat een aantal voordelen. Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige en verantwoorde hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u mogelijk honderden euro's per jaar.

www.klachteninstituut.nl
Het Klachteninstituut Verzekeringen is in het leven geroepen door verzekeraars, tussenpersonen en de Consumentenbond. Het is bedoeld om ťťn loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met verzekeraars en/of assurantietussenpersonen en voor informatie over verzekeringszaken.

www.pensioenkijker.nl
We gaan er met zín allen nog veel te veel vanuit dat het met ons pensioen vanzelf goed komt. Maar dat is niet zo. Er zijn momenten in je leven waarop je er even bij stil moet staan. Bijvoorbeeld als je trouwt, kinderen krijgt, langdurig met verlof gaat, van baan wisselt of stopt met werken. Wie er meer over wil weten kan terecht op deze website voor objectieve en niet-commerciŽle informatie.

www.weetwatjeweet.nl
Een site van de AFM waar de kennis omtrent pensioenen, beleggen, beleggingsverzekeringen, leningen en hypotheken kan worden getest, verder wordt veel informatie over deze onderwerpen gegeven.

www.nibud.nl
Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) informeert en adviseert over geldzaken van consumenten.

www.notaris.nl
De site van de Koninklijke NotariŽle Beroepsorganisatie. Op deze site vindt u veel informatie over onder andere erfrecht, het kopen van een huis, samenlevingsvormen en daarnaast informatie voor bedrijven.


Heeft u een "oude" levensverzekeringspolis van een maatschappij die niet meer bestaat en u weet niet bij welke verzekeraar deze polis nu loopt? Op de site van de Nederlandsche Bank kunt u een lijst bekijken van rechtsopvolgers van verzekeringsmaatschappijen. Kijk onder downloads.

www.assukennis.nl
Een site met allerlei informatie en wetenswaardigheden over verzekeringen. Heeft u een "oude" levensverzekeringspolis van een maatschappij die niet meer bestaat en u weet niet bij welke verzekeraar deze polis nu loopt? Onder andere deze informatie kunt u op deze site vinden. 

www.fvp.nl
De Stichting Financiering Voortzetting Pensioenverzekering (FVP) levert kosteloos een bijdrage aan de beperking van pensioenbreuk bij werkloosheid. Wanneer u werkloos wordt en 40 jaar of ouder bent, kunt u mogelijk gebruik maken van deze regeling.

www.uwv.nl
Op de site van het UWV vindt zowel de werknemers als werkgever allerlei informatie over onder andere werken, werkloosheid & arbeidsongeschiktheid.

www.socialezekerheid.nl
Kenniskring sociale zekerheid. Hier vindt u informatie over de Nederlandse sociale zekerheid.

www.werkennaarvermogen.nl
Deze website geeft uitleg over de nieuwe wet voor werknemers, werkgevers en mensen die nu al een WAO-uitkering hebben. Ook staat er informatie op de site over andere regels rond ziekte en werk, arbeids(on)geschiktheid en reÔntegratie.

www.afm.nl
Website van de Autoriteit FinanciŽle Markten. De AFM houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wat kunt u als consument van dit toezicht verwachten? En welke stappen dient u zelf te nemen?

www.rdw.nl
De RDW zorgt er sinds 1949 voor dat het wegverkeer in Nederland zo veilig, schoon, economisch en geordend mogelijk verloopt. Op de site van RDW kunnen voertuigeigenaren, de voertuigbranche, het beroepsvervoer, maar ook politie, verzekeraars en andere belanghebbenden allerlei informatie opvragen omtrent voertuigen.

www.polisvoorwaardenonline.nl
Op deze site kunt u de polisvoorwaarden van nagenoeg iedere verzekeraar in Nederland terugvinden.

www.veiligbankieren.nl
Alles wat u moet weten om veilig te betalen en te bankieren vindt u voortaan bij elkaar op 1 website:
De website waarschuwt onder meer voor de laatste criminele trucs, vestigt de aandacht op onveilige situaties, leert hoe de veiligheid van een digitale verbinding te controleren en geeft echtheidskenmerken van bankbiljetten en afbeeldingen van de voorzetmondjes bij geldautomaten. Met 1 druk op de knop kunt u alle telefoonnummers opzoeken om uw pinpas en creditcard te blokkeren bij verlies of diefstal.

www.antrekk.nl
www.frankrijktoplist.nl
www.italiŽtoplist.org
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer