Home / Particulier / Overlijdensrisico
  Overlijdensrisicoverzekeringen
Kan uw gezin dan verder leven?

U wilt er liever niet aan denken: u of uw partner komt te overlijden. Helaas komt het ieder jaar voor dat in gezinnen met thuiswonende kinderen één van de ouders komt te overlijden.

Een schrijnende situatie die veel verdriet teweegbrengt.

Ook wordt het gezin of voogd van de achterblijvende kinderen vaak nog eens geconfronteerd met onverwachte financiële problemen. In veel gezinnen is er slechts één kostwinner en het overlijden van de kostwinner zal direct leiden tot een aanzienlijke daling van het gezinsinkomen.

Maar ook het overlijden van de ouder die de kinderen grotendeels verzorgt, heeft vaak direct financiële consequenties. Het gezin zal te maken krijgen met extra kosten, zoals het inkopen van kinderopvang of de kostwinner zal meer thuis moeten zijn met een daling van het inkomen als gevolg.
  Een prima oplossing
Een overlijdensrisicoverzekering zou deze financiële problemen kunnen voorkomen. Deze keert in één keer een geldbedrag uit indien één van de of beide ouders komt te overlijden.

De voordelen van een overlijdensrisicoverzekering
  • Tegen een relatief lage premie verzekeren van een relatief groot kapitaal
  • U kunt zelf de hoogte van het kapitaal bepalen
  • U kunt zelf de duur van de verzekering kiezen. De verzekering kan dus eindigen op het moment dat het jongste kind meerderjarig wordt
  • De duur kan tussentijds aangepast worden
  • Over de uitkering hoeft geen belasting te worden betaald
  • Zonder kosten kunt u op elk moment de verzekeringen tussentijds beëindigen
  Praat er eens over
Wij zijn uw adviseur op het gebied van financiële zekerheid. Deze zekerheid betekent dat na het overlijden één van de ouders of voogd het gezin niet wordt geconfronteerd met extra en misschien onnodige zorgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken hoe we de zorg en zekerheid van uw gezin kunnen waarborgen.
  Overlijdensrisicoverzekering en uw hypotheek
Overlijdensrisicoverzekeringen worden vaak gekoppeld aan een hypotheek. Met deze verzekering zorgt u ervoor dat bij een vroegtijdig overlijden van één van de partners de nabestaanden niet met grote hypotheekschulden blijven zitten. Jaarlijks overlijden in Nederland helaas zo'n tienduizend mannen en vrouwen voor hun 50ste, een realiteit die vraagt om aandacht.


   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer