Home / Particulier / Aansprakelijkheid
  Inhoudsopgave Aansprakelijkheid
  Aansprakelijkheid
In het dagelijks leven kan er van alles gebeuren waarvoor u aangesprakelijk kunt worden gesteld. Denkt u maar eens aan:
U bent in gedachten en steekt over zonder uit te kijken - en loopt daarbij een fietser omver, uw hond rukt zich los - en bijt de buurman in zijn been, uw zoon is iets te aktief met een voetbal - en een ruit van de school sneuvelt, dit zijn slechts enkele voorbeelden waarbij iedereen zich wel iets kan voorstellen.
  FinanciŽle gevolgen
Aan deze voorbeelden zitten echter financiele gevolgen verbonden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren dekt deze financiŽle gevolgen. Schade veroorzaakt aan anderen is middels deze verzekering gedekt, behoudens een aantal uitsluitingen zoals onder andere schade veroorzaakt door of met motorrijtuigen.

Omdat de financiŽle gevolgen tot aanzienlijke bedragen kunnen oplopen, mag een aansprakelijkheidsverzekering in geen enkele huishouding ontbreken.

En doet u het niet voor u zelf, doe het dan voor de benadeelde partij! Laat een ander niet met de financiŽle gevolgen van uw handelen of nalaten zitten omdat u denkt een aansprakelijkheidsverzekering niet nodig te hebben.
Voor de premie hoeft u het niet laten, voor slechts enkele euroís per maand heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering.

  Afsluiten of meer informatie?
Wilt u een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten of meer informatie?
Neem dan contact met ons op voor een aanvraag of offerte.

Wij hebben tevens mogelijkheden een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten indien u in het buitenland gaat wonen of woont, neem hiervan contact met ons op of vul bijgaand formulier in formulier Aanvraag AVP Buitenland.pdf (126.6 KB) en zend het ons toe.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer