Home / Info / Over Wajon / Geschiedenis
  Geschiedenis van Wajon Verzekeringen
Meer dan 30 jaar geleden is Jan Wajon, de grondlegger van Wajon Verzekeringen, gestart als assurantie-tussenpersoon in Heerenveen.
In eerste instantie zonder klanten en zonder kantoor. De huiskamer van de familie Wajon fungeerde destijds als kantoor.
  Nieuw kantoor
Al gauw bleek, mede door het snel groeiend aantal klanten, dat dit geen ideale situatie was. Een professionele kantoorruimte was onontbeerlijk. Naast de woning van de heer Wajon werd daarom een kantoor gesitueerd, van waaruit het groeiende klantenbestand voorzien werd van een gedegen en eerlijk advies.
  Toenemend aantal klanten
Toch bleek na een aantal jaren dat ook dit kantoor te krap werd en er werd uitgekeken naar een nieuwe locatie.
In 1990 werd een uitstekende locatie gevonden. Een naburig bankgebouw kwam vrij en werd kort daarna betrokken.

Door het toenemend aantal klanten en de administratieve werkzaamheden die daarmee samenhangen werden in de jaren í90 de eerste personeelsleden aangenomen. Tevens deed een nieuwe vennoot, mevrouw Mirjam Nieuwenhuijsen, haar intrede. Na een succesvolle samenwerking van een aantal jaren heeft mevrouw Nieuwenhuijsen wegens persoonlijke redenen helaas moeten besluiten de vennootschap te verlaten.
  Toetreding van nieuwe vennoten

Begin 2004 zijn twee nieuwe vennoten toegetreden, mevrouw Marja Hielkema en de heer Bauke Wagenaar. Mevrouw Hielkema was voor velen geen onbekende omdat zij al jaren werkzaam is voor Wajon Verzekeringen. De heer Wagenaar is nieuw bij Wajon, hij is erkend hypotheek adviseur en daarom een uitstekende aanvulling van het team.

†††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

  Afscheid Jan Wajon
Na 30 jaar actief te zijn geweest in de verzekeringsbranche heeft Jan Wajon begin 2006 afscheid genomen. Tijdens een drukbezochte afscheidsreceptie is uitgebreid teruggekeken op de afgelopen 30 jaar en zijn vele handen geschud.

Door Marja Hielkema en Bauke Wagenaar wordt Wajon Verzekeringen voorgezet† op dezelfde vertrouwde manier.
  Al 35 jaar actief
Wajon FinanciŽle Diensten†is als betrokken en onafhankelijk adviseur al meer dan 35 jaar actief in Heerenveen en verre omstreken. Vanuit deze plaats wordt het zeer trouwe en zich inmiddels over heel Nederland uitstrekkende klantenbestand van financieel advies voorzien.

Wij staan voor u klaar om u een eerlijk en gedegen advies te geven over Verzekeringen, Hypotheken, Financieringen, Pensioenen, Sparen en alles wat daar bij komt kijken.

Wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs, bel of mail ons of loop gewoon eens binnen.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer