Home / Particulier / Financiering
  Geldleningen
Het overkomt iedereen wel eens, een onverwachte tegenvaller of hogere uitgaven dan waarvoor gespaard is. Lenen kan dan de oplossing zijn.

Bij veel banken kan dit in de vorm van het zogenaamd “rood staan”, via de bankrekening waar uw salaris op binnen komt. Het saldo van uw bankrekening mag in zo’n geval één of twee maanden tot een bepaald bedrag negatief zijn, tegen meestal een hoge rente.
Heeft u echter vaker behoefte aan extra geld of voor een groter bedrag, dan zijn er de volgende mogelijkheden:
  Doorlopend Krediet
Met een doorlopende krediet heeft u een flexibele lening waarbij u altijd geld achter de hand heeft. Het geld dat u heeft afgelost mag u later weer opnemen en u betaalt alleen rente over het uitstaande saldo. U betaalt een maandelijks percentage van de limiet aan aflossing en rente. Extra aflossen is boetevrij.
  Persoonlijke lening
Bij een persoonlijke lening kunt u de looptijd afstemmen op de verwachte levensduur van dat wat u wilt aanschaffen. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. U betaalt het geleende bedrag vermeerderd met de verschuldigde rente in vaste maandelijkse termijnen af. Hiermee is de persoonlijke lening onder andere geschikt voor het aanschaffen van een boot, een auto of caravan. Naarmate het gekochte minder waard wordt, wordt ook de lening minder hoog.

Tevens nog mogelijk zijn:
  • Huurkoop
  • Particuliere Lease
  • Doorlopend Hypotecair Krediet
Wilt u een lening afsluiten of informatie over een lening, neem dan contact met ons op.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer