Home / Particulier / Verkeer / Pechhulp
  De feestelijke kant van pech
Misschien heeft u het zelf al eens meegemaakt. De auto doet helemaal niets meer. En dan, dan is er dat moment dat er hulp komt. Een vakman die uw auto weer aan de praat krijgt. Een hulpdienst die u weer op weg helpt. Vervangend vervoer. Wat een opluchting!

  Allianz global assistance
Allianz global assistance kent dat gevoel maar al te goed. Zij maken het dagelijks mee. Want jaarlijks helpt Allianz global assistance duizenden autorijders met pech weer op weg. In Nederland, door heel Europa.

Allianz global assistance verzorgt voor grote, gerenommeerde automerken de pechhulpverlening, in Nederland voor 800.000 autorijders en voor 1 miljoen Nederlanders nog eens de ongevalhulpverlening. Met eigen alarmcentrales en een groot netwerk wordt direct de juiste hulp ingeschakeld: reparatie ter plekke, vervangend vervoer of vervoer van de inzittenden naar huis.

  Kies ook voor Mondial Assistance Pechhulp

U kunt ook profiteren van de ervaring van Allianz global assistance, met de zeer complete en voordelige Allianz global assistance pechhulp verzekering.

Zo voordelig als u wilt:

U kunt kiezen uit vier pakketten en aanvullende modules. Zo heeft u dus altijd de pechhulp die bij de manier past waarop u uw auto gebruikt. De premies van deze pakketten zijn zeer scherp, er is al een pechhulp verzekering vanaf 30,- per jaar*. U betaalt minder premie voor optimale service, zonder dat er andere abonnementen en/of lidmaatschappen hoeven te worden afgesloten.

* premie exclusief assurantiebelasting

   Belangstelling?
Heeft u belangstelling voor een pechhulpverzekering? neem dan contact met ons.
   naar boven ^
 
Contact | Sitemap | Disclaimer